Gewoon eten dieet

Gewoon eten dieet

Met de Gewoon-eten-dieet-afslankmethode:  veranderen we in een traject van 10 consulten jouw eetgewoonte en eetgedrag, waardoor je gewicht gaat verliezen. Omdat afvallen meer is dan alleen maar minder eten, komen naast voeding en beweging ook het psychologische aspect van eten aan de orde.
Ga ook de uitdaging aan, want je bent het waard!

 

Tijdens de kennismaking en/of de intake nemen we je eetgewoonten door en gaan we jouw wensen en verwachtingen samen afstemmen. Aan de hand van jouw eetdagboek gaan we kijken naar een voedingsadvies dat bij je past.
Je wordt gewogen en de BMI en vetpercentage worden vastgesteld.

Door de Gewoon-eten-methode wordt je je bewust van je huidige eetgewoonte en je eetgedrag. Je leert jouw knelpunten aanpakken en bewuste keuzes maken. En ontwikkeld op deze manier een gezond voedingspatroon dat jij je leven lang kan volhouden. Hierdoor zal je niet alleen gewicht verliezen, maar daarna ook je gewicht behouden. Je kunt weer genieten van het leven met een etentje of een feestje.

Tijdens het traject wordt er gewerkt met de zelf-managementmap.
Hierin vindt je niet alleen een uitgebreid voedingsprogramma maar ook informatie over producten, tips, weekmenu’s en recepten.
We gebruiken opdrachten om je bewust te maken van je eetgedrag en je eetgewoonten te doorbreken. Je leert omgaan met moeilijke momenten en valkuilen en leert hierbij bewuste keuzes te maken. Hierdoor worden oude eetgewoonten doorbroken en ontstaan nieuwe gewoonten die passen bij je gezonde leefstijl.

 

Het veranderen kost moeite en tijd, Gezond & Slank zal je coachen, motiveren en stimuleren om je doel te bereiken. Je eigen inzet is erg belangrijk, maar samen lopen we het traject door en pakken de punten aan die nodig zijn.

Gezond & Slank bied je aan:

Coachingstraject:

Starters traject:
Heb je al van alles geprobeerd om af te vallen en wilt het nu met intensieve begeleiding proberen, dan is het coaching pakket “Gewoon-eten-dieet” geknipt voor jou!
10 consulten zijn in principe voldoende om de basis te leggen voor je nieuwe eet- en leefpatroon. We werken het cursusboek door en komen zo alle onderwerpen tegen die van belang zijn. Je wordt intensief begeleid en bent daarna in staat om de nieuwe gewoontes vast te houden. Na deze periode is het mogelijk vervolgconsulten te volgen om ervoor te zorgen dat het geleerde echt helemaal bij je gaat horen en om nog verder af te vallen.

Verkort starters traject:
Wil je weer een herstart maken en je weet eigenlijk wel hoe het moet, dan kan je herstarten met het verkorte traject van 5 weken. Even 5 weken er goed tegenaan en  naar de korte consulten.

Onderhoudsconsulten:
Nadat je het coaching traject hebt gevolgd ben je al op de goede weg. Maar heb je nog niet alle overtollige kilootjes verloren, of wil je graag onder controle blijven, dan bieden we je daarvoor onderhoudsconsulten aan. Je komt 1 keer in de 2 tot 4 weken, afhankelijk van wat je zelf denkt nodig te hebben en gaat in een rustig tempo door met het traject.

Kort consult
Voor iedereen die ‘even’ in en uit wil lopen, zijn er ook ’korte consulten’ mogelijk. Je krijgt tijdens deze consulten geen diepgaande uitleg, je komt slechts langs om je gewicht te meten en om enige korte vragen te stellen. Voor jou net even die ‘stok-achter-de-deur’.

Éénmalig voedingsadvies:
Wil je weten hoe het gesteld is met jou voedingspatroon, of lukt het niet om een paar kilootjes af te vallen en wil je weten waar dat aan ligt dan kan je een eenmalige voedingsanalyse laten maken. Aan de hand van deze voedingsanalyse krijg je een advies waarin de knelpunten worden benoemd en waarmee je zelfstandig aan de slag kunt gaan om een aantal kilo’s kwijt te raken.

Ouderbegeleiding: 
Is je kind te zwaar of dreigt het te zwaar te worden, en weet je niet hoe je dit moet aanpakken, dan kun je hiervoor ook bij mij terecht.  Ik kijk naar de voedingsgewoonten en leefstijl van het kind en je gezin. Ik stuur je van tevoren een eetdagboek op, dat je ingevuld mee brengt naar het consult.

Huiskamergroepen:
Vind je het leuk om als gastvrouw enkele mensen uit te nodigen die samen met jou willen afslanken? Dit mogen familieleden, vrienden, buren of kennissen zijn. Een groep bestaat uit maximaal 6 personen, die 10 weken het programma volgen. Na 10 weken is er bij voldoende animo een vervolg mogelijk. Als gastvrouw ontvangt u een korting op uw cursusgeld.

Voor meer informatie kun je mij bellen:
0541-535035 of 06-4000799.
Of mailen: gezondenslank@live.nl